13 Dies d'Octubre (13 Dias De Octubre) Ed. Catalana

13 Dies d'Octubre (13 Dias De Octubre) Ed. Catalana

Referencia: DT21239
DT21239
2020-07-04
8435357587331
Ficha técnica
País: España.
Formato: Dvd.
Intérpretes: Boris Ruiz, Carles Martínez, Clara Segura, David Marcé, David Vert, Francesca Piñón, Jordi Figueras, Jordi Llovet, Josean Bengoetxea, Manuel Badàs, Maria Rodríguez, Meritxell Sastre, Màrcia Cisteró, Sergi Torrecilla, Òscar Muñoz.
Año: 2015.
Director: Carlos Marques-Marcet.
Género: Biografico, Drama, Historico.
Duración: 90 min. aprox.
Idiomas: Catalán.
Subtítulos: Catalán para Sordos.
Calificación Moral: No recomendada para menores de 7 años.
Nº de Discos que contiene: 1.
Descripción: El 3 de octubre de 1940 Lluís Companys, presidente de la Generalitat en el exilio, es trasladado y encarcelado en el Castillo de Montjuïc, a la espera de ser juzgado.
3,95 €
Impuestos incluidos
rating No hay opiniones de momento
 Últimas unidades en stock

Descripción

El 3 de octubre de 1940 Lluís Companys, presidente de la Generalitat en el exilio, es trasladado y encarcelado en el Castillo de Montjuïc, a la espera de ser juzgado. Las autoridades franquistas lo acusan de promover el asesinato de inocentes y de delitos de rebelión contra el Estado. Companys, derrumbado, espera la muerte convencido de que este juicio será una falacia y su condena, un mero trámite.

 

Any 1940. Lluís Companys, president de la Generalitat a l'exili, és empresonat al Castell de Montjuïc, a l'espera de ser jutjat. Les autoritats franquistes l'acusen de promoure l'assassinat d'innocents.Coincidint amb la celebració del 75è aniversari de l'afussellament de Lluis Companys, Televisió de Catalunya, Batabat i Lastor Media, coprodueixen ''13 dies d'octubre'', un telefilm que recull els últims anys de vida del President. Dirigida per Carles Marques-Marcet, la producció també comptava, en un principi, amb la direcció d'Oriol Broggi. Però per problemes d'agenda, el director barceloní no hi va poder participar. En el guió, la pel·lícula compta amb dos experts en ficcions històriques: Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès, els quals ja havien treballat a ''Carta a Eva'' d'Agustí Villaronga o ''L'últim ball de Carmen Amaya'' de Judith Colell.Marques-Marcet fa una reflexió sobre com confrontar la mort i tracta de descobrir un Companys fins ara desconegut. El film va ser rodat en els escenaris on van tenir lloc els fets: el Castell de Montjuic, el Palau de la Generalitat o la Capitania general. Tot utilitzant llum natural i comptant amb la supervisió de l'historiador Josep Maria Solé.

 

Año: 2015.
Director: Carlos Marques-Marcet.
Intérpretes: Carles Martínez, Òscar Muñoz, Clara Segura, Josean Bengoetxea, David Marcé, Sergi Torrecilla, David Vert, Francesca Piñón, Jordi Llovet, Jordi Figueras, Maria Rodríguez, Boris Ruiz, Màrcia Cisteró, Meritxell Sastre, Manuel Badàs.
Calificación Moral: No recomendada a menores de 7 años.
Duración: 90 min. aprox.

 

Contenidos Adicionales:

    - Menús interactivos.

    - Acceso directo a escenas.

 

   
 IDIOMAS: Dolby Digital 2.0: Catalán.

SUBTÍTULOS: Catalán para sordos.

FORMATO: Color - PAL - widescreen.

Comments